13 Ekim 2007 Cumartesi

Senin Uğruna

Yazıp besteleyip ve yorumladığı şarkılar, yönettiği klipleri, Kemal Sunal, Metin Akpınar ve Meltem Cumbul'la başrolünü paylaştığı Sinan Çetin'in "Propaganda" filmindeki oyunculuğuyla adından söz ettiren şarkıcı Rafet El Roman da sonunda dizi oyuncuları kervanına katıldı.
Eşi Tuğba Altıntop ile yollarını ayırdıktan sonra iki kızını da alıp yerleştiği Almanya'da müzik yaşamını sürdüren Rafet El Roman, çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak "Senin Uğruna" adlı bir dizide başrol oynayacak.
Yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın üstleneceği dizide Rafet El Roman, ailevi nedenlerle üniversite öğrenimini yarıda bırakıp memleketine dönen, daha sonra da kardeşinin peşinden İstanbul'un yolunu tutan Karadenizli "Ali Kemal" adlı karakteri canlandıracak.
"Senin Uğruna" adlı dizinin kadın başrol oyuncusu ise geçen yıl büyük iddialarla hazırlanan ama sonu hüsran olan Özcan Deniz'in "Kader" dizisindeki aşkı Birce Akalay...
Ali Sürmeli, Ogün Kaptanoğlu gibi isimlerin de rol alacağı dizinin senaristi Haluk Ünsal, yapım şirketi ise ABT Production.
FOX için çekilecek dizinin ilk bölümü ekim sonu ya da kasım başında ekrana gelecek.

1 yorum:

Pelin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
 
eXTReMe Tracker